over mij

Wie ben ik

 

Vriendelijk als het kan, scherp als het moet, altijd met een vleugje humor.

Ik ben een facilitator, die door het analyseren van de processen en in kaart brengen van de knelpunten, de organisatie kan adviseren en coachen bij het realiseren van de benodigde en gewenste verbetering.

01. analyseren

Mijn overtuiging is, dat de intrinsieke verbetering vanuit de medewerkers en de organisatie zelf moet komen. Zij weten als geen ander wat er mis gaat. Het is belangrijk om helder te maken wat er goed gaat, wat er beter kan, en wat de veranderbehoefte van de organisatie of afdeling is, op basis van strategische keuzes en beleidsdoelstellingen.

02. veranderen

Als externe kan ik adviseren en ondersteunen bij het oplossen van knelpunten, inrichten van processen en verbeteren van de prestaties. Duidelijke communicatie en afstemming is daarbij cruciaal; bepalen van doelstellingen, stellen van kaders en het begeleiden en coachen van management en medewerkers bij de benodigde veranderingen.

03. implementeren

Belangrijk daarbij is vooral om die stap extra te zetten, de organisatie ook te ondersteunen bij de implementatie om te borgen dat verbeteringen ook daadwerkelijk beklijven. Naast coaching van de medewerkers ook meten en rapporteren van de prestaties en aanspreken op gedrag.

Even voorstellen

U kunt mij inhuren als zelfstandig adviseur of als interim manager. Liefst zelfs een combinatie van rollen of taken, want van de dynamiek van het veranderen enerzijds en het borgen van de veranderingen anderzijds krijg ik veel energie.

Kitty te Lintelo

Kitty te Lintelo

HBO+ opgeleid, aangevuld met vakopleidingen

Ruim 25 jaar ervaring, daarvan 8 jaar als zelfstandig ondernemer

Rotterdams ‘met de mouwen alvast opgerold’

Kerncompetenties

Waar u op kunt rekenen

Analytisch

Pragmatisch

Verbindend

Gedreven

Duidelijk

Energiek